Presentkort massage stockholm massage kiruna

Presentkort massage stockholm massage kiruna Best Juhlinś Thai Massage & Spa. Vid öppet på Lördagar och Söndagar tar vi ut en helgavgift på kr/behandling. Efter kl: på vardagar tar vi kr. Våra erfarna terapeuter utför allt från klassisk massage till djupverkande idrottsmassage mitt i city i Stockholm. Boka enkelt här online fethullahgulenforum.org: kiruna. För köp av presentkort eller hudvårdsprodukter bokar du in på "Boka tid" knappen på Andningsmassör - Bergqvist massage och friskvårdsutbildningar. I Kiruna finns det mesta, allt från storslagen fjällvärld till spännande arkitektur, från midnattssol till norrsken, från vintriga snöfyllda hundspannsturer till somriga.

Massage i Stockholm

Presentkort massage stockholm massage kiruna Radiotjänst Massage 60 min 60 min Mer info. Du som har fått nyhetsbrevet i din inkorg har fått lite julklappstips och ett erbjudande som du kan använda under november månad.

Varje pass rymmer max 5 deltagare och därför behöver du boka in dig för att säkra en plats klicka på den gröna knappen nedan. Håll även utkik efter Yogahälsans Shirodharapremiär, en fantastisk ayurvedisk behandling med olja som rinner i en stråle över tredje ögat och pannan. Du är välkommen att köpa mina produkter när du har en tid hos mig, eller om du bara vill köpa mina produkter går det bra att mejla mig på daniel yogahalsan.

Fjällmassage AB föddes hösten efter ett rejält lappkast i karriären. Efter tio år som grundskollärare valde jag att satsa på en utbildning jag drömt om länge: Massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Presentkort finns att köpa. Priser och mer info hittar ni på min hemsida fethullahgulenforum.org Nu kan du handla presentkort på Yogahälsan till någon som fyller år, till julklapp, .

Jag är elev på Axelsons yogamassageutbildning i Stockholm och ger därför. Best Juhlinś Thai Massage & Spa. Vid öppet på Lördagar och Söndagar tar vi ut en helgavgift på kr/behandling. Efter kl: på vardagar tar vi kr.

Boka Sv. Klassisk Massage 40min – Caroline Larsson - Massage Hälsa, Kiruna, Kiruna – Bokadirekt

Avslappnande eller Behandlande massage. I behandlingen ingår anamnes, massage efter dina behov och önskemål, triggerpunktsbehandling, koppning kan. Våra erfarna terapeuter utför allt från klassisk massage till djupverkande idrottsmassage mitt i city i Stockholm.

Boka enkelt här online fethullahgulenforum.org: kiruna. Nyheter Erbjudanden Presentkort. Back Missa inte en magisk och upplevelserik temaresa till populära Kiruna!

Tillsammans i en mindre Upplev en lugn och avslappnande yoga på ett härligt sätt i centrala Stockholm! I Hot Stone Ladda batterierna med en heldag för kropp & själ - en dag fylld av yoga/spa och god mat!

Nyheter Erbjudanden Presentkort. Back Missa inte en magisk och upplevelserik temaresa till populära Kiruna! Tillsammans i en mindre Upplev en lugn och avslappnande yoga på ett härligt sätt i centrala Stockholm! I Hot Stone Ladda batterierna med en heldag för kropp & själ - en dag fylld av yoga/spa och god mat! Våra erfarna terapeuter utför allt från klassisk massage till djupverkande idrottsmassage mitt i city i Stockholm. Boka enkelt här online fethullahgulenforum.org: kiruna. Selma Spa är som gjort för kärlek, koppla av på rummet, relaxa på Ett härligt dygn, för dig som vill pyssla om dig i vårt spa och njuta av en underbar middag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail